Utsikt med solnedgång

Missade du något senaste veckorna?

Mars har varit en händelserik månad! Nu när våren är här och sommaren snart är på intåg, blir det alltmer aktuellt med weekendresor och resor ut i naturen. Klassikern Göta Kanal med båtäventyr under sommaren verkar bli riktigt populär i år. Även dansbandskryssningar lockar nu under våren. Flera nya flyglinjer öppnas upp i år till olika spännande destinationer i Europa, till exempel till Köln och Paris (om än senare i år för denna linje). Det kommer också finnas direktflyg till Düsseldorf inför vintersäsongen.

Samtidigt som naturen börjar skifta färg och det börjar grönska mer, så ser vi också flera festivaler närma sig, till exempel Sweden Outdoors Festival. Denna kommer säkerligen locka friluftsentusiaster. Men även Gröna Lund har nu börjat med biljettförsäljning inför sommaren.

Om du vill ut och cykla med fart i vår eller sommar, så lär en av de fem nya MTB-parkerna vara en toppdestination!

Pussel! Kan du hitta de svenska naturreservaten?