Düsseldorf i Tyskland

Nya flyg från Kiruna och Luleå till Düsseldorf

I år kommer Eurowings lansera nya direktflyg till Düsseldorf. Från och med december kommer det finnas ett direktflyg i veckan från både Kiruna och Luleå till Düsseldorf. Tidigare gick flygen till Stuttgart men företaget väljer nu att ändra destinationen till Düsseldorf.

Staden är känd för sin julmarknad och mysiga stämning, så det blir möjligt att åka på julweekend till en annorlunda mysig stad i Tyskland. Düsseldorf är känd för sina mässor inom mode och handel, samt är något av ett centrum för mode i Tyskland. Staden är också en universitetsstad vilket givetvis leder till ett utökat utbud av barer, restauranger och aktiviteter.

Shopping längs Königsallén är populär med dess modebutiker. För den som vill äta ute är saluhallen på Carlsplatz också allmänt omtyckt av både tyskar och turister.

Fler nyheter

Nya MTB-leder i Sälen och Åre till sommaren.

Möjlig hektisk sommar leder till fler flygavgångar till Grekland och Turkiet.

Nya flyg från Göteborg till Wien med Austrian Airlines.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.