Ängelholm

MTRX lanserar Ängelholm för årets sommartåg

Sommartåg längs Västkusten från Stockholm med MTRX har varit populära de senaste åren. I samband med årets sommartåg satsar företaget på Ängelholm som blir en ny slutstation. Därmed är det möjligt till och med 18 augusti att enkelt resa till den forna hantverksstaden i Skåne. Det tar cirka fem och en halv timme att resa med tåg från huvudstaden till Ängelholm.

– Det känns fint att kunna erbjuda våra resenärer ett bekvämt och enkelt sätt att ta sig till semestern med direkttåg från Stockholm. Med Ängelholm finns nu ytterligare ett somrigt alternativ och med det också närheten till underbara stränder på Bjäre- och Kullahalvön, säger Filip Thunell, vd MTRX.

Destinationer med MTRX sommartåg: Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm, Båstad, Ängelholm.

Fler nyheter

Fler avgångar till Grekland från Norrköping.