Nice i Frankrike.

Semester under påsken 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sporttema.

Då är det snart påsk och dags att inviga våren med en semester. I år är det suget efter semester under påsken stort. Norwegian noterade redan i mitten av mars att det var näst intill fullbokat. Det är solsäkra platser runtom Europa som gäller för påsken, bland andra Barcelona, Mallorca, Rom, och Nice. Kort och gott är det storstadsresor som hamnar högst på topplistan. Det är kanske ingen större överraskning, med tanke på att vi fortfarande har kallare temperaturer i till exempel Stockholm och Göteborg, jämfört med säg, Barcelona och Rom.


Abilica TM 10

Spinningcykel Master S4050

Promenadband platt modell hopfällbart

Långdistansresor också en höjdare

Men det finns de som vill resa längre bort under påsken. Hos Momondo söktes det efter resor till exempelvis Thailand, Japan och New York. Samtidigt såg Ticket att Kanarieöarna hamnade högt upp i topplistan. Även Ticket såg en stark efterfrågan av storstadsresor, med ökade bokningar till Barcelona och Rom.

Fler nyheter

Årets konserttåg till Stockholm i juli.