Konsert och trummor.

Årets konserttåg till Stockholm i juli

I år blir det dags igen för konserttåget till Stockholm. Den 15 juli kommer Bruce Springsteen and the E Street Band uppträda och MTRX anordnar för tredje gången ett tåg för att ta konsertbesökare till Stockholm från Göteborg. Biljetter till det så kallade Train 99 släpps den 13 mars.

– Äntligen får vi presentera ett otroligt eventtåg för våra Göteborgsresenärer, efter att ha kört från huvudstaden med våra tidigare rocktåg! För en så lojal och passionerad fanskara vill vi verkligen skapa en alldeles unik upplevelse med underhållning, överraskningar och hög musik i nära 200 km/h. Vi tror och hoppas att vi kan bjuda på den bästa konsertuppladdningen hittills, säger Maria Hofberg, kommersiell chef MTRX.

En helg med rundtur i Göteborg.

Några spännande nyheter för semester under 2024.