Resväska, moln och parasoll.

Några spännande nyheter för semester under 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sporttema.

Då har januari passerat och vi är mitt uppe i vintersäsongen det nya året. Redan har flera nyheter släppts inför 2024. TUI lanserar vinresor till flera ställen i Italien och Spanien, bland andra Toscana och Priorat. Det är i samarbete med WineTourism . com som TUI kommer erbjuda vinresor under året.


Abilica TM 10

Spinningcykel Master S4050

Promenadband platt modell hopfällbart

Vinresorna kommer innehålla besök på vingårdar och det blir såklart vinprovning på schemat. Flera destinationer är välkända sedan tidigare för solsemester, som Mallorca och Kanarieöarna. Med det nya utbudet av vinresor får vi se ytterligare en dimension på resor under sommarhalvåret.

Under sportlovet drar vi till..

Malaga, London och Las Palmas på Gran Canaria var det mest bokade destinationerna med Norwegian under sportlovet (från Stockholm). För de som reste från Köpenhamn var de topp tre destinationerna snarlik, med undantaget att Barcelona hamnade på tredje plats.

Europe kommer tillbaka för spelningar!

Under maj kommer bandet Europe tillbaka till Gröna Lund i Stockholm och efter det kommer de spela på Furuvik under sommaren. Bandet har nu varit aktivt under mer än 40 år och vi kan se framemot härlig energi, för vem minns inte sånger som The Final Countdown, Carrie och Rock The Night.

Fler resetips

En helg med rundtur i Göteborg.

Kommande konserter på Experium i takt med att snöläget är toppen.