Gröna Lund i Stockholm

Gröna Lund har släppt biljetterna till sommarens tivolidagar

Tivolidagarna inleds den 24 april och förbokning av besök till Gröna Lund är nu tillgängliga för köp. Den så kallade Ticket to Ride biljetten har möjliggjort att man kan begränsa antalet besökare och i samma veva också förbättra upplevelserna i nöjesparken.

Grönan Live är tillbaka!

Grönan Live som är Sveriges längsta festival öppnar åter igen i år. Artister som John Legend och Toto kommer uppträda under festivalen. I år har man ersatt det Gröna Kortet med det digitala passet Grönan Live. Biljetter till Grönan Live kommer kosta 395 SEK och inkluderar entré till samtliga danskvällar och konserter.

– Det är med stor glädje som vi äntligen kan välkomna våra gäster till en vanlig sommarsäsong på Gröna Lund! Det är många som ännu inte haft möjligheten att testa vår häftiga berg- och dalbana Monster som kom 2021, en attraktion i riktig världsklass, och vi har även en mängd storslagna konserter. Att vi behåller det uppskattade och effektiva biljettsystemet från förra året är också ett bra exempel på hur vi har utvecklats under den tuffa pandemin, vilket gör mig extra stolt, säger Gröna Lunds vd Magnus Widell.

Guldkortet som finns tillgängligt för Gröna Lund inkluderar entré till nöjesparken hela sommaren, samt obegränsade antal åk, och dessutom tillgång till alla danskvällar och konserter.

Läs mer om Grönan Live och hitta programmet här.

Fler nyheter

Transavia France börjar flyga från Luleå till Paris.

Ryanair introducerar ny direktlinje till Tyskland.

Besök 1700-talsskeppet Götheborg of Sweden i Göteborg.