Färgglada hus i Köln, Tyskland

Ryanair introducerar ny direktlinje till Tyskland

Under slutet av mars kommer den nya direktlinjen mellan Stockholm Arlanda och Köln i Tyskland lanseras. Från och med 27 mars är den nya linjen tillgänglig. Innan pandemin utbröt så trafikerades samma sträcka under sommarmånaderna, så det är en välkommen nyhet att kunna resa till Köln från Stockholm Arlanda igen.

Düsseldorf och Bonn ligger också väldigt nära Köln. För den som vill pussla ihop sin egen upptäcksresa i västra Tyskland finns det flera möjligheter att utforska ett par städer under en och samma resa. Köln må vara mindre än Berlin, men både Köln och Düsseldorf är universitetsstäder med ett rikt utbud av restauranger och barer.

Fler nyheter

Extrainsatt kryssning till Bornholm i sensommar.

Full fart på Göta kanal i sommar.

Nya flyg från Kiruna och Luleå till Düsseldorf.

5 kommentarer

Kommentarer är stängda.