Spanien och England i topplistan över destinationer i sommar

När Norwegian släppte topplistan över destinationer som är hett eftertraktade i sommar, stod det klart att Spanien åter igen hamnar högt upp. Men London tog första platsen, medan Malaga och Alicante hamnade på andra och tredje plats. Med över 120 destinationer är det anmärkningsvärt att klassiska sol och bad destinationer överträffas av London och storstadssemester under sommarmånaderna.

I år släpptes fler avgångar än föregående år. Utöver de tre mest populära destinationerna var hela fyra av tio destinationer i Spanien (Barcelona och Mallorca) medan Frankrike återfanns med Paris och Nice. Endast Rom i Italien kom in på topp tio listan över destinationer under sommaren 2023.

Norwegians topp tio bokade destinationer:

  • London
  • Malaga
  • Alicante
  • Barcelona
  • Nice
  • Palma (Mallorca)
  • Rom
  • Berlin
  • Paris
  • Split

Fler nyheter

Fler känner till tågluffarkort som erbjuds av SJ under sommaren.

Direktflyg till Kroatien från Karlstad en stor framgång.

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar.