Tåg i Stockholm

Fler känner till tågluffarkort som erbjuds av SJ under sommaren

Enligt en ny SIFO-undersökning som SJ tagit initativet till visade att 60 procent kände till SJ:s tågluffarkort som finns tillgängligt under sommaren. Frågan som man kan ställa sig är om det är en succé eller ett blygsamt steg i rätt riktning, då 60 procent är strax över hälften av de tillfrågade. Det statistiska underlaget var 1080 intervjuer med svenskar mellan 18 och 79 år.

Det som är helt klart är att endast möjligheten till att tågluffa inom Sverige under sommaren är ett framsteg om man ser tillbaka några decennier. Av alla tillfrågade, uppgav strax över var tionde att de kan tänka sig att köpa SJs tågluffarkort.

Fler nyheter

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar.

Intresset för camping ökade rejält i år och kan överträffa 2022.

Direktflyg till Kroatien från Karlstad en stor framgång.