Varberg på Västkusten

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar

I sommar blir det möjligt att åka direkttåg från Stockholm till Västkustens Varberg, Falkenberg, och Halmstad för att nämna några exempel. Det är femte sommaren i rad som MTRX hjälper turistande svenskar i Stockholmsregionen att besöka Västkusten under sommarhalvåret. I år kommer tågen dock inte gå via Göteborg som tidigare år, på grund av banarbeten.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna erbjuda ett smidigt och bekvämt direkttåg till Västkusten. Många resenärer har utforskat Sveriges härligaste sommarstäder med oss de senaste åren. Vi hoppas även välkomna nya personer ombord på våra tåg nu när vi är det enda tågbolag som erbjuder den här resan direkt från Stockholm till Västkusten, säger Filip Thunell, vd MTRX.

Bokningar av biljetter kan göras fram till och med 20 augusti och resor med direkttåget till Västkusten är möjliga under tidsperioden 19 juni till 20 augusti.

Fler nyheter

Göta kanal invigs inför sommarsäsongen.

SJ:s tågluffarkort i ny version inför sommaren.

Fler turister utforskar långkryssningar längs Göta Kanal med Strömma.

Pussel! Naturreservat i Sverige