Vasaloppet, skidspår

Kvällståget mellan Mora och Stockholm återinsätts inför Vasaloppet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sporttema.

Tidigare meddelades att linjen inte kunde trafikeras på grund av fordonsbrist. Men nu har SJ samla resurser för att kunna erbjuda resenärer en förbindelse mellan Stockholm och Mora. Det kommer gå att boka tåget från och med 6 februari.

– Vi är glada att kvällståget mellan Mora och Stockholm kommer att vara tillbaka i trafik i tid för Öppet spår och Vasaloppet. Våra kollegor har arbetat hårt för att kunna leverera denna populära avgång till våra kunder, trots de utmaningar som den hårda vintern har medfört, säger Martin Drakenberg, affärschef på SJ.


Abilica TM 10

Spinningcykel Master S4050

Promenadband platt modell hopfällbart

Fler nyheter

Intressanta utställningar och evenemang i Göteborg.

Några spännande nyheter för semester under 2024.