Camping vid havet, sett inifrån ett tält.

Mitt uppe i solsemestern och tidigare nyheter

Vi är nu mitt uppe i semestertiderna och solsemester hägrar för många. Kanske har du missat några nyheter, låt oss titta närmare på vad som publicerats på sistone. Spanien och England hamnade högt i topplistan över resmål när Ticket kollade närmare på bokningar i sommar. Det är en intressant duo som har första och andraplats på topplistan, Spanien som är mest känt för strandliv, och England och London som lockar mer för cityweekend.

På hemmaplan har intresset för camping ökat rejält under 2023, såpass mycket att det ser ut som statistiken överträffar resultaten som SCR Svensk Camping såg när de genomförde samma bokningsenkät under 2022. Hos SJ lade man märke till att kännedom om tågluffarkortet ökat när SIFO slutförde  en undersökning. Det är förstås är riktigt roligt – Trots att SJ fortfarande har regelbundna problem med tågförseningar.

Pussel!