Tågräls över bro

Få direktinformation om biljettsläpp för tågavgångar

MTRX har nu tagit ett extra steg för att förenkla planering av tågresor för svenska resenärer. Företaget har lanserat en funktion på webbsajten för att bevaka specifika datum och få ett meddelande när det är möjligt att boka och betala en biljett för avgångar det datumet.

– Med bevakningsfunktionen tar vi ännu ett steg åt att förbättra upplevelsen för resenärerna på den svenska tågmarknaden. Det ska vara ännu lättare att hitta en resa som passar för var och en. Att få direktinformation om biljettsläpp på stora resdagar som kring julen underlättar för de som vill resa ansvarsfullt och klimatsmart, säger Maria Hofberg, kommersiell chef på MTRX.

För de som vill vara ute i riktigt god tid kommer MTRX satsning säkerligen uppskattas. Samtidigt kan man fråga sig vad den största tågaktören i Sverige kommer svara med – SJ – som ofta lider av försenade och inställda tåg. Kanske tågförseningerna hos SJ bör vara ett första steg innan samma funktion erbjuds med bevakning av tågavgångar för specifika datum. Men det är ju ingen nyhet, då det talats om det sedan 1990-talet.

Fler nyheter

Nya kryssningar till Riga med Viking Line i vinter.

Stort intresse för solsemester med flyg från Jönköping Airport.

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar.