Solnedgång över Mallorca

Stort intresse för solsemester med flyg från Jönköping Airport

I slutet av maj stod det klart att 7 av 10 resor till Kroatien och Mallorca var bokade hos Ving. Biljetterna för Mallorca släpptes till försäljning 25 april. Flygen till Mallorca från Jönköping Airport är tillgängliga varje tisdag till och med 1 augusti. Flygen till Kroatien är tillgängliga till och med september.

På grund av den starka efterfrågan fördubblar Ving utbudet av resor till Gran Canaria under vintersäsongen, med förhoppningen att intresset kommer hålla i sig även under vintern. Flygen till Gran Canaria kommer sätta igång under höstlovet. För de som bor i Jönköpingstrakten ser det ut som att det blir fortsatt många möjligheter att resa på solsemester enkelt och smidigt.

– Det råder inga tvivel om att vår direktcharter från Jönköping Airport är uppskattad. Vi såg tidigt en hög efterfrågan på sommarens resor till Mallorca och Kroatien och att vi nu har bättre bokningsläge än innan pandemin säger en hel del om hur stort ressuget är. Därför känns det extra roligt att kunna meddela att vi nu utökar antalet platser till vintern med det dubbla för att möjliggöra för fler Jönköpingsbor att komma i väg, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Fler nyheter

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar.

Göta kanal invigs inför sommarsäsongen.