Riga i Litauen

Nya kryssningar till Riga med Viking Line i vinter

I december kommer Viking Line återuppta kryssningar till Riga. Det är över 10 år sedan sist och i år kan vi se framemot tredagars kryssningar till hamnstaden. Det blir adventskryssningar från Stockholm andra advent 10 december och tredje advent 17 december. Resenärer kommer kunna spendera en dag i Riga, till exempel med besök på julmarknaden.

– Vi har de senaste åren storsatsat på nya attraktiva Östersjödestinationer, såsom Visby, Höga Kusten, Ystad och Bornholm. Gensvaret har varit enormt vilket såklart sporrar oss att vidareutveckla vår portfölj av fina kryssningsresmål i närområdet. Vi hoppas att många kommer att unna sig en välförtjänt paus från julstöket i stämningsfulla Riga, säger Kenneth Gustavsson, kommersiell direktör för Viking Line Skandinavien.

Fler nyheter

Stort intresse för solsemester med flyg från Jönköping Airport.

Direkttåg till Västkusten från Stockholm i sommar.