Hamn i Tallinn

Kryssningar med Tallink Silja kommer återupptas

När restriktionerna i samband med pandemin hävs från och med 9 februari kommer Tallink Silja åter igen börja kryssa. Det är glada nyheter för de som ser framemot kryssningar under våren och sommaren. Inte minst med tanke på att sportlovet nu snart är här. Tallink Silja har många år erbjudit kryssningar till destinationer som Tallinn, Riga och Helsingfors.

– Vi har lärt oss enormt mycket under den här tiden om hur vi kan ställa om och tänka nytt, och inte minst hur snabbfotade vi faktiskt kan vara när det behövs. Vi kommer att fortsätta vårt fokus på en trygg resa för alla, virustider kommer trots allt varje år. Men nu är det dags att vi alla får njuta av livet och ha roligt igen, det tror jag vi alla känner. Därför öppnar vi nu upp restauranger och dansgolv utan begränsningar. Extra glädjande för alla, stora som små, är att restriktionerna upphävs i god tid innan sportlovet. Nu kan vi vara säkra på att våra sportlovsprogram med stora artister som Dotter, Peg Parnevik och Birkir Blær kommer att kunna genomföras, säger Ats Joorits, VD på Tallink Silja.

För de som vill ta sina konferenser och teambuilding till havs finns det också konferenskryssningar med Tallink Silja. Dessa kan vara 11, 23 eller 40 timmar långa.

Vad vet du om kryssningar runtom Sverige? Pröva pusslet!

Läs fler nyheter!

Världens största orienteringstävling O-Ringen får Holiday Club Åre som partner.

Care Travel hos TUI ska göra det enklare att välja hållbara hotell – Men många känner inte till möjligheten.

Eurowings utökar med ny direktlinje från Landvetter till Hamburg.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.