Orientering

Världens största orienteringstävling O-Ringen får Holiday Club Åre som partner

O-Ringen är känd som världens största orienteringstävling och kommer avgöras under vecka 30 (juli). Tidigare har över 18000 deltagare varit med och kämpat i orienteringstävlingen. I år kommer Holiday Club Åre vara med som partner.

– Att få ta O-Ringen till fjälls har varit något som stått på vår önskelista en längre tid. Vi vill ge våra deltagare chansen att få uppleva den fantastiska miljö som bjuds här uppe just när sommaren är som allra vackrast. Att Holiday Club med sin äventyrs- och familjeprofil blir vår samlingsplats under veckan ger oss möjlighet att skapa ett kanonevent, säger Niclas Lidström, projektledare O-Ringen 2023.

Läs mer om O-Ringen här.

Läs fler nyheter!

Care Travel hos TUI ska göra det enklare att välja hållbara hotell – Men många känner inte till möjligheten.

Uppsving för golf leder till ny golfmässa.

Eurowings utökar med ny direktlinje från Landvetter till Hamburg.