Hamburg i Tyskland

Eurowings utökar med ny direktlinje från Landvetter till Hamburg

Från och med 1 maj 2022 kommer Eurowings flyga direkt till Hamburg från Landvetter. Till en början blir det fyra avgångar i veckan (måndag, onsdag, fredag och söndag). Med den här satsningen utökar Eurowings med fler flyg till Tyskland. För närvarande flyger lågprisbolaget från Landvetter till Düsseldorf. 

– Vi välkomnar Eurowings satsning på ytterligare en europeisk direktlinje från Landvetter, ett tecken på en attraktiv och växande region. Tyskland är en av våra och regionens största utländska marknader och handelspartners och linjen möter efterfrågan från både privat- och affärsresenärer att smidigt resa direkt till och från Hamburg. Den nya förbindelsen har också stor betydelse för besöksnäringen, säger Anna Strömwall, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Läs fler nyheter!

Första helgerna med bra skidläge.

Charterflyg avgår igen för semester i Thailand.

Långkryssning till Höga Kusten alltmer populär.