Strand i Thailand

Charterflyg avgår igen för semester i Thailand

Den fjärde december lyfte det första charterflyget på 21 månader till Thailand från Arlanda i Stockholm. Det var TUI Nordic:s charterflyg som flög direkt till Phuket i Thailand. Därmed är semester i Thailand åter igen möjligt efter nästan två år av restriktioner på grund av Corona-pandemin.

Under vintern 2021-2022 kommer successivt fler charterflyg avgå till Thailand, som följer:

  • Göteborg – från och med december, 2021
  • Köpenhamn – flyg sedan slutet av november, 2021
  • Karlstad – från och med januari, 2022
  • Luleå – från och med januari, 2022
  • Skellefteå – från och medfebruari, 2021
  • Stockholm – från och med december, 2021

– Äntligen kan svenskarna återvända till sitt favoritresmål. Läget i världen är fortfarande osäkert, men med hjälp av vaccination och testning kan vi fortsätta att resa. Turismen är så viktig för våra vänner i Thailand som knappt haft någon inkomstkälla under de senaste åren, de längtar efter att ha oss tillbaka. Säger Adam Györki, kommunikationschef på TUI.

Läs fler nyheter!

Långkryssning till Höga Kusten alltmer populär.

FlixBus och semesterresor inom Norden med buss.

Ny tågtidtabell förenklar resor till Jämtland.