Inlandsbanan

Upptäck Sverige med Inlandsbanan i sommar

Ett nytt resepaket för de som vill utforska landet med tåg finns nu tillgängligt via Destination Vemdalen. Tåget tar dig till fjällen och paketet inkluderar två nätters hotellvistelse med spa på ett fyrstjärnigt hotell.

Järnvägen Inlandsbanan går mellan Mora och Gällivare och resan går med rälsbussar i långsam takt så att man verkligen kan njuta av vyerna.

– Det här är verkligen ett paket för den som vill komma direkt upp på fjället och där njuta av de bästa SPA och fjällupplevelserna man kan få. Lägg till det den natursköna upplevelsen att färdas hållbart med tåg nästan ända fram till fjället, säger Maria Nordvall, Reseproducent på Destination Inlandsbanan AB.

Mer information finns på Inlandsbanan.se.

Läs fler nyheter!

Fler vill åka tåg till Jämtland.

Det nya tågluffarkortet 2021 och den växande trenden med Svemester.

Ökat intresse för paddling och aktiv semester i Åre inför sommaren 2021.

Skribent: Paul-Christian Markovski, för Turista.NU.