SUP-paddling

Ökat intresse för paddling och aktiv semester i Åre inför sommaren 2021

De senaste åren har Åre haft flera fina somrar med toppenväder. Inför sommarmånaderna 2021 är det nu ett mycket större intresse för semester i Jämtland.

Det finns nu ett ökat utbud av sportiga semesteraktiviteter under sommaren i Åre. Oavsett om du vill pröva på kajakpaddling eller SUP-paddling, så finns det ett utbud av aktiviteter för att utforska områden kring Åresjön.

Vi har flera fina somrar bakom oss med julimånader som varit långt mer intensiva än våra klassiska vintermånader, men sedan pandemin så har vi infört begränsningar i hur många rum och gäster som får boka boende och bad hos oss, säger Bodil Östmarck, Senior Revenue Manager på Holiday Club.

Läs också om..

Semester i Kosterhavets nationalpark som en idé för semester under sommaren.

Pensionärer vill nu ut och resa igen, visar bokningar av resor.

En kommentar

Kommentarer är stängda.