Snabb slalomåkare.

Snart är det dags för skidåkning i Hammarbybacken och SkiStar har öppnat övriga destinationer

Den 16 december öppnar dörrarna för skidåkning i Hammarbybacken, inte långt efter att Åre öppnade för skidåkning. På grund av den kalla vintern har SkiStar kunnat öppna på samtliga destinationer runtom i landet. När nu Hammarbybacken i Stockholm öppnar blir det möjligt med alpin skidåkning i storstaden. Backen har tre nedfarter med ankarlift upp till toppen för samtliga.

– Det är roligt att även Stockholm fått så mycket snö att vi kan köra igång Hammarbybacken för vinterns första svängar redan nu. Det betyder att vi från 16 december har öppet på alla våra sex destinationer, Niclas Sjögren Berg Operationell Direktör SkiStar.

De senaste tre åren har Hammarbybacken kunnat öppna i december. Läs mer om SkiStars destinationer här.

Fler nyheter

Julkryssning med Viking Line i år.

Skidsäsongen står inför dörren med vinter destinationer och evenemang.