Snabb skidåkare

Redan i november öppnar SkiStar för skidåkning i Åre

Tack vare kylan under hösten och det system som finns tillgängligt för att producera snö i skidbackarna, kommer SkiStar öppna i Åre redan 17 november.

– Att redan nu 17 november kunna erbjuda en varierad skidåkning på våra tre svenska destinationer och att norra Europas mest åkta skidbacke Gustavbacken i Lindvallen, Sälen, öppnar är ett kvitto på att vintern är här. Vi upplever ett stort intresse och nyfikenhet från allmänheten så det känns väldigt bra att kunna berätta om säsongens öppningar. Just nu planerar vi också för våra skidtestarhelger som genomförs med branschens leverantörer inom skidor och snowboard. Enormt uppskattade helger med skidåkning, god stämning och möjlighet att testa skidutrustning, säger Niclas Sjögren Berg operationell direktör på SkiStar.

Under höstlovet öppnade SkiStar för skidåkning i Vemdalen och Sälen. Öppningstider kan komma att ändras på grund av väder.

Fler nyheter

Julkryssning med Viking Line i år.

Gör som många andra, res till fjällen under höstlovet.