Gdansk i Polen

WizzAir lanserar två nya flyglinjer från Arlanda

Från och med 31 oktober i år kommer WizzAir flyga till Budapest i Ungern och Gdansk i Polen. Turismen till båda städer ökar åter igen och lagom till hösten lanseras fyra avgångar i veckan till Budapest och 14 avgångar i veckan till Gdansk.

− Vi är glada över att kunna addera Stockholm Arlanda Airport till vårt ständigt växande nätverk och därmed få möjlighet att erbjuda våra kunder en direkt förbindelse till Sveriges största flygplats. Vi tror att våra passagerare som reser från Stockholm kommer att uppskatta närheten till flygplatsen och möjligheten att flyga med oss till spännande destinationer. Vår besättning ser fram emot att välkomna passagerarna ombord på en av Wizz Airs yngsta och modernaste flottor från och med den 31 oktober, säger Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager på Wizz Air.

Fler nyheter

SJ fortsätter med nattåg till Berlin efter första oktober.

Intresset för camping ökade rejält i år och kan överträffa 2022.