Båttur i Berlin.

SJ fortsätter med nattåg till Berlin efter första oktober

På grund av det stora intresset för tågresor till Berlin fortsätter nu SJ med nattågen till Tysklands huvudstad. Men nu har det visat sig att många svenskar gärna åker tåg till Berlin. Dessutom har tyskar tagit tåget till Sverige, så det kan kallas en dubbel vinst.

– Det är verkligen goda nyheter, resenärerna har visat stort intresse från start för att resa till Berlin med Euronight. Tack vare en ny överenskommelse med vår tyska samarbetspartner kan vi även fortsatt köra daglig trafik hela sträckan till Berlin, säger Christer Litzell, Affärschef på SJ.

Den aktuella tidtabellen kommer gälla fram till årsskiftet. För närvarande kommer biljettförsäljningen fortsätta fram till 9 december.

Fler nyheter

Spanien och England i topplistan över destinationer i sommar.

Fler känner till tågluffarkort som erbjuds av SJ under sommaren.