Hand pyntar julgran.

Biljetter för tågresor under jul och nyårshelgen har redan släppts hos MTRX

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Scandinavian Outdoor SE.

MTRX är först ut med att släppa tågbiljetter mellan Stockholm och Göteborg för kommande jul och nyårshelgerna. Biljetterna släpptes för vinterperioden ända fram till 14 januari.

– Det känns jättebra att få ut biljetter till årets kanske viktigaste resehelg i god tid. Våra resenärer uppskattar precis som alla andra att kunna planera i förväg och vi ska såklart underlätta så mycket det går för människor att ta tåget. Julen är en stressig tid för många och där kan vi hjälpa till och få den att flyta lite bättre. Vi är stolta över att bidra till ett smidigare, bekvämare och hållbarare julresande, säger Filip Thunell, vd MTRX.

Det är inte första gången som MTRX är först ut med att släppa tågbiljetter inför en semesterperiod. Utöver Stockholm och Göteborg kan resenärer alltså nu planera och boka sina tågresor med MTRX för städerna längs sträckan: Alingsås, Falköping, Flemingsberg, Herrljunga, Katrineholm, Skövde, Solna och Södertälje.

Fler nyheter

Fler känner till tågluffarkort som erbjuds av SJ under sommaren.

Intresset för camping ökade rejält i år och kan överträffa 2022.