Parasoll på stranden varm dag.

Fler charterresor från Luleå

Inför hösten kommer Detur lansera flera charterpaket från Luleå. Först ut är resor till Kreta i Grekland med första avresa 27 oktober. Det blir lagom till höstlovet och om efterfrågan växer kommer fler destinationer och avgångar.

– Det är verkligen otroligt kul att Detur satsar på charter från Luleå Airport och det till ett så populärt resmål som Kreta. Att Detur, som nu har nya ägare och har gjort en nystart på marknaden, erbjuder charter på höstlovet som är en väldigt populär tid för att resa till sol och värme är väldigt välkommet och ökar utbudet från flygplatsen, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef på Luleå Airport.

Kreta är vanligtvis rätt varmt även under hösten och man kan se framemot strandliv med sol och bad även under oktober.

Pussel!

Fler resetips

Fler känner till tågluffarkort som erbjuds av SJ under sommaren

Intresset för camping ökade rejält i år och kan överträffa 2022.