Natur och kullar omkring Salzburgerland

Ta tåget direkt till Österrike från Malmö i sommar

Sommaren 2023 kan vi se framemot att kunna åka på tågsemester till Österrike från Malmö. Det är ett direkttåg som kommer åka mellan städerna 22:a juli och 30:e juli (återkomst). Tåget kommer stanna vid Saalbach, Wagrain-Kleinarl och Salzburger Saalachtal för att nämna ett fåtal. Salzburgerland är bland annat välkänt för sina vandringsleder, totalt 10 000 km.

– Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer ett hållbart alternativ inför årets sommarsemester. Efter den kraftiga ökningen i antal bokningar under vintern såg vi det som en självklarhet att även fokusera på den österrikiska sommarsäsongen, som allt fler får upp ögonen för, säger Carl Adam Holmberg, VD för Snälltåget.

Under tågresan som varar nära 24 timmar kommer det finnas lunchmeny, kvällsmeny och bordsbokning. Läs mer här.

Pussel! Vad vet du om Salzburg?

Fler nyheter

Nya äventyrsarenor i Sälen och Trysil inför sommaren 2023.

Liseberg släpper nytt seniorpass till sommaren.