Glada klättrare vid solnedgång.

Nya äventyrsarenor i Sälen och Trysil inför sommaren 2023

Föregående årets satsning på Hammarbybacken har nu inspirerat SkiStar till den grad att företaget ny bygger en ny äventyrsarena vid Valleberget nära till SkiStar Lodge Lindvallen. Där kommer ett flertal sommaraktiviteter erbjudas. Det blir SummerSki, Mountain Coaster och Mountain Tube som tre första attraktioner. I Trysil utveckas också en ny äventyrsarena för att få resenärer att bli mer aktiva och sportiga under sommarens semester, även där kommer arenan omfatta Mountain Tube och Mountain Coaster.

Även vid Vemdalsskalet utvecklas nya sportiga aktiviteter som klätterpark med zipline samt cykelspår.

I samband med detta kommer också en satsning på en Livepoddfestival 2-4 juni i Sälen och iChallenge 8-11 juni i Lindvallen.

Fler nyheter

Fler reser på chartersemester från Norrköping.

Fler direktlinjer kan väntas med Ryanair från Stockholm-Arlanda under 2023.

Tågresor med Snälltåget till april 2023.