Kryssning i Dublin på Irland

Fler direktlinjer kan väntas med Ryanair från Stockholm-Arlanda under 2023

Under 2023 kommer RyanAir utveckla sina linjer från Arlanda. Två nya flyglinjer, Arlanda-Dublin och Arlanda-Porto sätter igång under våren och sommaren. Men det är inte allt, de existerande flyglinjerna med RyanAir kommer också flyga oftare under sommaren. Det gäller då främst Krakow, Milano och Thessaloniki. Allt som allt kommer sommarens flyg med RyanAir under 2023 öka med sex procent.

– Ryanair är glada att kunna presentera vår nya tidtabell för Stockholm Arlanda för sommaren 2023 med åtta nya rutter, vilket ger Stockholmsresenärer ännu fler möjligheter för sin sommarsemester till konkurrenskraftiga priser. Sommarschemat för 2023 är rekordstort och innebär att ett nytt flygplan adderas till basen på Arlanda, med totalt 150 verksamma piloter och besättningspersonal och utökad tillgänglighet till och från Stockholmsregionen, säger Annika Ledeboer, landschef för Norden, Tyskland, Schweiz och Österrike på Ryanair.

Pussel! Öar i Grekland

Fler nyheter

Var reser vi under sportlovet 2023?

Snart är det dags för Vasaloppet och Hemmavasan.

Ta tåget till Norge för din skidsemester.