Väg längs kusten på Gran Canaria, solig dag och en kvinna som promenerar.

Fler reser på chartersemester från Norrköping

Bokningar med flyg från Norrköping har ökat med över 170% mellan januari och februari. Det är Ving som noterat den markanta ökningen och då speciellt inför sportlovet.

– Vi ser ett fantastiskt uppsving i bokningarna just nu så att det höga trycket avspeglas på de regionala flygplatserna är inte förvånande. Det finns onekligen ett stort uppdämt resesug, både i närtid och längre fram. Extra roligt är det också att vi kan erbjuda resor till Kroatien från Norrköping, och att Teneriffa åter är tillbaka i programmet, vilket vi vet är efterlängtat, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Som väntat är Gran Canaria en av toppdestinationerna och Ving erbjuder direktcharter till ön. Nu när våren snart är här, är det överlag många som letar efter solsemester efter de kalla vintermånaderna. Inför sommaren kommer även charterresor till Cypern och Kroatien erbjudas.

Pussel! Hitta platser på Gran Canaria

Fler nyheter

Var reser vi under sportlovet 2023?

Direktlinje med flyg till Åre populärt inför skidsemestern.

Tågresor med Snälltåget till april 2023.