Spårvagn i Göteborg en solig dag.

Liseberg släpper nytt seniorpass till sommaren

När biljetterna inför sommaren släpptes i början av mars kom också nyheten att alla som är 65 år eller äldre får fri entré under 2023. Även om priset har höjts för andra åldersgrupper i år jämfört med föregående år så vill nöjesparken bli mer intressant som aktivitet för äldre.

– Lanseringen av Lisebergspasset Senior är ett steg mot att göra parken mer lättillgänglig för våra äldre gäster – och en del av vårt jubileumsfirande, säger Mårten Westlund, PR- och kommunikationschef på Liseberg.

Den 22:a april öppnar Liseberg inför sommarsäsongen och kommer vara öppet ända till 24:a september. I år kommer också den nya berg-och-dalbanan Luna öppna dörrarna.

Fler nyheter

Direktflyg till Cypern från Umeå i sommar.

Nya äventyrsarenor i Sälen och Trysil inför sommaren 2023.

Snötåget tar en paus men Inlandsbanans vildmarkståg sätter igång under april och maj.