Palmträd på Cypern

Direktflyg till Cypern från Umeå i sommar

I sommar kommer Ving erbjuda direktflyg till Cypern från Umeå i samarbete med Braathens Regional Airlines (BRA). Avgångar kommer finnas på fredagar.

– Det känns fantastiskt roligt att vi kan erbjuda en spännande nyhet från Umeå Airport i form av Cypern, som vi vet är ett mycket efterlängtat resmål. Ressuget både i närtid och längre fram är stort och vi ser just nu ett bra tryck på bokningarna från Umeå, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Det första flyget kommer lyfta 28 april och sedan finns avgångar tillgängliga fram till och med 23 juni. Efter juli kommer flygen till Cypern åter igen erbjudas mellan fjärde augusti till och med 29 september.

Fler nyheter

Fler reser på chartersemester från Norrköping.

Ta tåget till Norge för din skidsemester.