Solnedgång över en strand i Barcelona.

Ny flyglinje mellan Göteborg och Barcelona i sommar

Från och med 22:a juni kommer Norwegian flyga till Barcelona tre gånger i veckan från Göteborg-Landvetter. Avgångar kommer finns tisdagar, torsdagar och söndagar. Biljetter finns tillgängliga för bokning online. Samtidigt kommer antalet avgångar till Barcelona från Stockholm-Arlanda också utökas inför sommarsäsongen.

– Det finns ett stort intresse för att resa till Barcelona så vi är glada över att kunna erbjuda direktflyg till Barcelona från Göteborg samtidigt som vi utökar antalet avgångar till Barcelona från Stockholm. Barcelona är en fantastisk stad där det finns mycket att upptäcka och det finns dessutom ett stort utbud av både kultur och restauranger, säger Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Fler nyheter

Snötåget tar en paus men Inlandsbanans vildmarkståg sätter igång under april och maj.

Direktflyg till Cypern från Umeå i sommar.

Nya äventyrsarenor i Sälen och Trysil inför sommaren 2023.