Glada skidåkare

Nytt abonnemang med SkiStar

Med SkiStar All Year abonemanget kommer aktiva resenärer få tillgång till SkiStars samtliga destinationer i Norge och Sverige. Dessutom gäller abonnemanget året runt så det blir enklare att planera för skidåkning under vinterhalvåret och cykling och vandring under sommarhalvåret.

Abonnemanget gäller för en 12-månaders period och ger tillgång till SkiStars alla liftbaserade aktiviteter. Det inkluderar också parkering på parkeringsplatser som kräver avgift (enligt gällande regler på plats).

– Våra gäster har efterfrågat ett abonnemang och därför känner jag mig extra stolt att vi kan lansera detta idag som första aktör i vår bransch i Sverige. Nu kan vi erbjuda ännu mer flexibilitet och en anpassad lösning för att kunna nyttja vårt breda aktivitetsutbud året runt. Vi tror och hoppas att det kommer att uppskattas av alla aktivitetslystna gäster – stora som små. Kort och gott en milstolpe, säger Mathias Lindström, kommersiell direktör på SkiStar.

SkiStar har destinationer i Hammarbybacken, Hemsedal, Sälen, Trysil, Vemdalen och Åre.

Fler nyheter

Halloween på Liseberg sätter igång 7 oktober.

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester.

Dansbandsveckan på Cinderella är tillbaka.