Halloween på Liseberg sätter igång 7 oktober

Halloween pumpor

Under 20 dagar kommer nöjesparken anordna aktiviteter som är inspirerade av Halloween. Biljetter släpptes 13 september och det finns ett begränsat antal biljetter. Sedan 2015 har Liseberg anordnat Halloween-festligheter och i år blir det tre nyheter i utbudet.

– Vi skapar alltid upplevelser både för familjen som vill uppleva en mysig höstdag tillsammans och för de som vill utmana sina värsta rädslor. I år har vi ny kaninföreställning, aktiviteter i Kaninlandet och har dessutom ett fantastiskt familjeområde i Luna Park. Det blir dessutom hela tre skräcknyheter, men exakt vad de är håller vi på lite till…, säger Lotta Carlsbogård, chef Säsonger & Events.

Pussel! Hitta vandringsleder i södra Sverige

Fler nyheter

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester.

Kryssning till Höga Kusten i september.

2 kommentarer på “Halloween på Liseberg sätter igång 7 oktober”

  1. Pingback: Nytt abonnemang med SkiStar : Turista NU!

  2. Pingback: Kryssning med whiskymässa under våren : Turista NU!

Kommentarer har stängts av.

Annonser