Halloween pumpor

Halloween på Liseberg sätter igång 7 oktober

Under 20 dagar kommer nöjesparken anordna aktiviteter som är inspirerade av Halloween. Biljetter släpptes 13 september och det finns ett begränsat antal biljetter. Sedan 2015 har Liseberg anordnat Halloween-festligheter och i år blir det tre nyheter i utbudet.

– Vi skapar alltid upplevelser både för familjen som vill uppleva en mysig höstdag tillsammans och för de som vill utmana sina värsta rädslor. I år har vi ny kaninföreställning, aktiviteter i Kaninlandet och har dessutom ett fantastiskt familjeområde i Luna Park. Det blir dessutom hela tre skräcknyheter, men exakt vad de är håller vi på lite till…, säger Lotta Carlsbogård, chef Säsonger & Events.

Pussel! Hitta vandringsleder i södra Sverige

Fler nyheter

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester.

Kryssning till Höga Kusten i september.