Bro i Lyon nattetid

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester

Norwegian erbjuder ny direktflyg till Lyon i Frankrike från Stockholm från och med januari 2023. Lyon ligger nära franska skidanläggningar och orter som Les Deux Alpes och Les Arcs. Utöver det är Lyon känd som en gastronomisk höjdare och är Frankrikes tredje största stad.

– Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer i Sverige direktflyg till Lyon som bara ligger ett par timmars bilresa från attraktiva skidorter som Val d’Isère, Les Deux Alpes och Les Arcs. Men Lyon är även en destination i sig där det finns mycket att se och göra. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord den här nya linjen under vintersäsongen, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Flygen till Lyon kommer avgå på lördagar och linjen kommer trafikeras under vintersäsongen, fram till och med mars.

Fler nyheter

Dansbandsveckan på Cinderella är tillbaka.

Göta kanal klassas som Sveriges sjunde nationella cykelled.