Furusund i Stockholm

Kryssning under påsken med fler turer

Inför påsken väntas många vilja åka på kryssning. Den nya tidtabellen för Waxholmsbolaget publicerades den 11 april och det finns nu fler kryssningar att välja mellan. Dessutom kan de som har en SL-biljett med giltighet minst 30 dagar resa med Waxholmsbolaget under lågsäsongen (till 29 april).

Lagom till påskledigheten lanserar Waxholmsbolaget konceptet Skärgårdstorsdag för att välkomna de som vill åka på kryssning.

– Inför påsken 2022 lanserar vi begreppet ”Skärgårdstorsdag” eftersom skärtorsdag historiskt sett är en stor resdag till öarna i Stockholms skärgård. Planera resan på webben eller i appen, packa väskan och kliv ombord på en av alla Waxholmsbolagets båtar, säger Erik Norling, trafikdirektör på trafikförvaltningen.

Fler nyheter

Inte många sista minuten resor kvar för en semester under påsken.

Skidåkning i sommar? Pröva SkiStar SummerSki i Stockholm.

Fler väljer buss under påsklovet.