Fågel i Brunnsparken i Göteborg

Fler väljer buss under påsklovet

I år är det en markant ökning av bokningar för bussresor med FlixBus under påsken. Då påsklovet närmar sig har biljettförsäljningen lett till att företaget ökat antalet avgångar under påsken. Men det är inte endast bussresor med FlixBus som ökar under påsken, det är också en ökad efterfrågan av företagets tågavgångar. FlixTrains förbindelse mellan Göteborg och Stockholm är speciellt uppbokad under flera dagar innan påsk, samt under måndagen 18 april.

– Påskhelgen är en av våra mest intensiva reshelger och det är därför naturligt att vi ökar antalet avgångar. Just nu kan vi konstatera att våra gränsöverskridande linjer går riktigt bra. Ett tydligt tecken på att vi börjat resa alltmer, säger Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixBus och FlixTrain.

För tillfället är de mest bokade destinationerna som följer:

  1. Köpenhamn
  2. Hamburg
  3. Landvetter flygplats
  4. Jönköping
  5. Stockholm

För de som vill åka på cykelsemester är det speciellt intressant att FlixBus också tillåter cykeltransport. Resenärer behöver inte montera isär sina cyklar men bokning krävs då max fem cyklar per buss kan transporteras. Priser för cykeltransport med FlixBus.

Cykelsemester i vår eller sommar?

Om du funderar på en cykelsemester kan följande tre frågor komma väl tillhanda för att förbereda er för en lyckad cykelsemester.

Fler nyheter

Sweden Outdoor Festival är tillbaka.

Extrainsatt kryssning till Bornholm i sensommar.

All inclusive resor inför påsken ser lovande ut.

En kommentar

Kommentarer är stängda.