Påskägg på solig strand

All inclusive resor inför påsken ser lovande ut

Snart är det påsk och våren är på intåg. Med våren kommer som väntat en ökad lust för att resa på solsemester. Många söker också efter extra bekväma resepaket som all inclusive. Vi får en chans att höra med Detur hur det ser ut med all inclusive resor inför påsken. Jag talar med Tim Åström som är presskontakt på Detur.

Hur ser bokningsläget för all inclusive resor ut inför påsken? Tim kommenterar

– Bokningsläget ser okej ut, ungefär som förväntat. När påsken ligger lite senare som i år så är det inte ovanligt att bokningarna görs lite senare då man ”tävlar” med sommarstugeöppningen. Det finns fortfarande platser kvar att boka, men det räcker med en liten osäkerhet kring huruvida vädret kommer att tillåta en behaglig vistelse på hemmaplan så blir det en rusning efter de återstående platserna.

All inclusive är också ett koncept som lockar många kunder hos Detur, som Tim anmärker

– Intresset för de bekväma All Inclusive resorna har stadigt ökat under en längre period. Enkelheten, bekvämligheten och kontrollen det ger över semesterkassan lockar allt fler. Just Turkiet erbjuder flera riktigt bra, prisvärda resorts med All Inclusive med hög kvalitet. Det är samma Medelhav och man får den välkända turkiska gästfriheten på köpet så det är inte förvånande att intresset för destinationen är stort.

Tim nämner också att de mer populära destinationerna är vid Antalya i Turkiet.

Det ser alltså ut som att all inclusive resor under påsken 2022 är på uppsving. För de som vill solsäkra inför påsken är det strålande nyheter!

Fler nyheter

Nya MTB-leder i Sälen och Åre till sommaren.

Möjlig hektisk sommar leder till fler flygavgångar till Grekland och Turkiet.

Besök 1700-talsskeppet Götheborg of Sweden i Göteborg.