Katowice i Polen

Flygen återupptas till Katowice i Polen

Wizz Air sätter igång med direktflyg mellan Malmö och Katowice igen. Den polska staden Katowice i södra Polen är känd som en så kallad grön stad med mycket natur. Dessutom är staden inte långt från Krakow som har en väl bevarad medeltida stadskärna och är välkänt för sitt nattliv.

Wizz Air kommer flyga till Katowice två gånger i veckan, måndagar och fredagar och biljetter finns nu tillgängliga att köpa online. För tillfället har lågprisbolaget 14 direktlinjer från Malmö i Öresundsregionen till olika destinationer i Europa.

Fler nyheter

Transavia France börjar flyga från Luleå till Paris.

Ryanair introducerar ny direktlinje till Tyskland.

Nya flyg från Kiruna och Luleå till Düsseldorf.

Båtsemester i sommar? Fler båtar tillgängliga när båtbranschen kommer igång.

Kan du hitta de näst största städerna i Europa?