Lyon i Frankrike

Lyon i vinter? Fler flyg till Frankrike kommer snart

Från och med 29 january kommer Transavia France flyga mellan Stockholm Arlanda och Lyon-Saint Exupéry. Detta är således den fortsatta expansionen med fler flyg till Frankrike. I somras introducerades ett direktflyg fron Stockholm Arlanda till Montpellier i Frankrike.

citat”Lyon är den näst största staden i Frankrike och har fler än 10 Michelin restauranger.

Både Montpellier och Lyon är kända städer i Frankrike, om än inte så inflytelserika som Paris. Det gör också att Montpellier och Lyon är mer outforskade och har en lugnare atmosfär semester. Lyon är den näst största staden i Frankrike och har fler än 10 Michelin restauranger. Det är alltså ett utmärkt tillfälle att åka på en kulinarisk semester i Lyon med denna enklare förbindelse till Lyon.

– Att Transavia France annonserar sin tredje linje från Stockholm Arlanda på kort tid är ytterligare ett styrkebesked för regionen, ett tecken på ökad efterfrågan och att flygmarknaden fortsätter återhämta sig. Längtan att få resa är stor och vi välkomnar linjen till Lyon som blir ett fint tillskott till vårt befintliga utbud till Frankrike, ett av våra mest populära resmål, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och Kommersiell utveckling på Swedavia.

Transavia kommer flyga mellan Stockholm och Lyon en dag i veckan mellan 29 januari och 16 april.

Fler nyheter!

Julresor släpptes tidigare hos MTRX.

3 tips för solsemester på Gran Canaria i vinter.

Nytt erbjudande för SJ:s snabbtåg.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.