Vy från fönster, vinterlandskap

Julresor släpptes tidigare hos MTRX

I år är efterfrågan för julresor mycket starkt. Därför släppte MTRX julresorna tidigare och med fler avgångar. Företaget som erbjuder tågresor sedan 2015 har nu också utökat antalet destinationer mellan Stockholm och Göteborg, med Falköping, Flemingsberg och Katrineholm.

– Vi kan konstatera att tåg verkligen blivit det nya normala och vi ser en stark efterfrågan bland våra kunder. Därför släpper vi julens resor redan nu. Våra resenärer har redan hittat tillbaka både på affärs- och privatsidan och vi tror att julen i år kommer vara en mycket stark reseperiod. Många har upptäckt hur smidigt och bekvämt det är att resa med oss och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder resor av högsta klass. Trygghet och säkerhet är vår främsta prioritet och vi kommer fortsatt arbeta för att miljön ombord ska hålla högsta kvalitet och att det ska kännas tryggt att resa med oss, säger Joakim Sundh, VD på MTRX.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är MTRX sedan fem år tillbaka en vinnare som Sveriges bästa tågbolag. MTRX trafikerar sträckan Stockholm-Göteborg.

Fler nyheter!

3 tips för solsemester på Gran Canaria i vinter.

Semester i Oslo? Air Leap erbjuder nya avgångar.

Nytt erbjudande för SJ:s snabbtåg.