Tågräls

Nytt erbjudande för SJ:s snabbtåg

Från och med 15 september kommer SJ aktivera det nya erbjudandet som heter 2 klass Lugn. Erbjudandet är en satsning för att kunna erbjuda lugn och ro för snabbtågsresenärer, exempelvis för de som arbetar under tågresan. I de X2000 vagnar där 2 klass Lugn är aktivt måste samtal endast förekomma med låg röst och all elektronik måste vara inställd på ljudlöstt.

2 klass Lugn kommer också inkludera en frukost för avgångar tidigare än 09:00, samt kaffe eller te från bistron under resans gång.

– Enligt de marknadsundersökningar vi gjort tror vi att 2 klass Lugn kommer att passa många affärsresenärer som tidigare reste i 2 klass och vill ha bra möjligheter att utnyttja restiden till arbete, säger Malin Edhäll, konceptansvarig för 2 klass Lugn.

Läs också om räkmackans comeback på SJ:s tåg!

Läs fler nyheter!

Nattöppet på Gröna Lund i augusti och september!

Nu öppnar fem nya leder för stigcykling i Lofsdalen Fjällpark.