Haloween firande, pumpor

Fira Halloween på Kolmården

I år är det 10-års jubileum för Halloween-firande på Kolmården. Mellan 16 oktober och 7 november kommer Kolmården vara Halloween-inspirerat med miljöer som Drakens Labyrint, Gravkammaren och Kråkstigen. Det blir också fyra speciella öppna kvällar, så kallade Horror Nights.

– När vi nu firar 10-årsjubileum för vår Halloweensatsning vill vi göra det ordentligt och aldrig förr har vi haft så många nya upplevelser som i år. Vi har alltifrån snällare upplevelser för de yngre som vill fira Halloween med Bamse till riktigt obehagliga skräckhus där man kommer möta ondskefulla själar, zombies och mordiska clowner. Dessutom kommer skräckälskarna att få en riktig utmaning i år, när vi lanserar våra specialkvällar Horror Nights som är ren och skär skräck från början till slut. Det kommer bli hemskt roligt, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.

Läs fler nyheter

Fira Halloween på Gröna Lund.

Nytt erbjudande för SJ:s snabbtåg.