Halloween pumpor

Fira Halloween på Gröna Lund

I år kommer Gröna Lund hålla det sedvanliga Halloween firandet. Under hela 16 dagar kommer nöjesparken vara inredd enligt kusliga Halloween-teman. Biljetter släpptes i början av september och det finns ett begränsat antal platser varje dag.

Halloween på Gröna Lund börjar 15 oktober kl. 16.00. Se framemot skräckhusen Skeppet, Sekten och Olustiga Huset.

– Vi gick miste om Halloween 2020, därför satsar vi rejält på årets säsong. I år kommer vi bjuda alla höstlovsbarn och skräckälskare på fler öppetdagar, fler onda väsen i parken, en helt ny skräckparad och maxad Halloweenstämning. Jag kan lova att ingen kommer att gå härifrån oskrämd – på ett bra sätt, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund.

Fler nyheter!

Nu öppnar fem nya leder för stigcykling i Lofsdalen Fjällpark.

Nattöppet på Gröna Lund i augusti och september!