Montpellier i Frankrike

Transavia France expanderade till Stockholm Arlanda

Från och med i sommar började Transavia France med en ny direktlinje från Stockholm Arlanda till Montpellier. Sedan utökades direktlinjerna till Frankrike med Stockholm Arlanda till Paris (Orly Airport).

– Det är glädjande att vi nu när smittan går ner i världen och de breda vaccinationsprogrammen fullföljs, ser början till en återhämtning för flyget. Att Transavia France redan efter en knapp månads verksamhet på Stockholm Arlanda väljer att satsa vidare på den svenska marknaden och under fortsatt tuffa tider för hela flygindustrin utökar utbudet med en linje till Paris, är ett tecken på ökad efterfrågan och Stockholms starka position, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Montpellier i Frankrike är känt för vinproduktion och endast 10 kilometer från Villeneuve-lès-Maguelone som är ett välkänt naturreservat med över 3000 hektar.

Läs fler nyheter!

Tallink Silja ökar antalet kryssningar i sommar.

Upptäck Sverige med Inlandsbanan i sommar.