Visby på Gotland

Viking Line startade den modifierade sommartrafiken i juni

När Viking Line påbörjade den nya anpassade sommartrafiken var det flera turer som blev tillgängliga. Från och med början av juni finns dagliga turer från Stockholm till Bornholm, Gdansk, Höga Kusten, Mariehamn, Ystad och Visby. Det är fartyget Viking Cinderella som kommer trafikera dessa rutter.

– Vi hoppades att smittläget och vaccinationerna skulle medge några utrikes kryssningar redan i juni och juli, men är samtidigt stolta över att snabbt ha ställt om så att vi i stället kan erbjuda en helt ny kombination av Ystad och Visby för våra resenärer. Även Höga Kusten är en nyhet i vårt sommarutbud som vi ser lockar riktigt många. Överlag erbjuder vi den bredaste katalogen av Östersjökryssningar någonsin den här sommaren. Det är tydligt att vi befinner oss i ett brytningsskede där reseviljan är stor, vi har ett ordentligt bokningstryck och ser fram emot en trygg och härlig kryssningssommar, säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör för Viking Line Skandinavien.

Läs fler nyheter!

Fler vill åka tåg till Jämtland.

Finnair öppnar direktlinje till Helsingfors från Visby

Nytt tågluffarkort lanseras av SJ.