Österlen

Kryssningar till Österlen i sommar

I sommar börjar Viking Line med kryssningar till Österlen from Stockholm. Det är fartyget Cinderella som kommer trafikera sträckan. Kryssningarna kommer gå via Mariehamn med en dag i Ystad och ytterligare en dag i Visby. Mellan 6 juni och 20 juni kommer kryssningarna avgå från 16.00 vid Stadgårdskajen.

– Inför sommaren har vi planerat för flera spännande Östersjödestinationer såsom Höga Kusten och Gotland och bokningstrycket har varit högt med flera utsålda avgångar. På grund av Danmarks pandemirestriktioner väljer vi nu att styra om sommarens första två tilltänkta kryssningar till Bornholm, så att resenärerna i stället får upptäcka underbara Ystad och Österlen. Kryssningsupplägget är i övrigt likadant som tidigare, med en dag på Österlen och en dag på Gotland. I Ystad kan man upptäcka omgivningarna på egen hand, följa med på en smakresa på Karl Fredriks Österlen, eller ägna sig åt mysryslig spänning i Kurt Wallanders fotspår, säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör för Viking Line Skandinavien.

Kryssningarna till Österlen från Stockholm är tillgängliga at bokas sedan maj.

Fler nyheter!

Förbokade besök på Liseberg vid öppningen i juni.

Fler vill åka tåg till Jämtland.

Ny flyglinje mellan Ronneby och Frankfurt.